Back to the top

Partners

De organisatie van Alegría Festival is ontstaan uit een samenwerking van YZZO events, Salsa Breeze, Salsa Sensation en Santiago de Cuba. Samen willen wij een jaarlijks terugkerend cultureel festival organiseren, waar muziek, dans en food centraal staat.

Salsa Breeze
De organisatie van Salsa Breeze zet maandelijks een feest neer op Sunrise Beachclub Aquabest, nabij Eindhoven. Salsa Breeze is een uniek salsa concept met als doel een unieke en kwalitatieve ervaring neer te zetten en daarmee een variërend publiek te bereiken. Dit wordt verwezenlijkt door een combinatie van het concept, de locatie en de programmering. Elke eerste zondag van de maand gaan de deuren open voor een onvergetelijke avond, vol met Salsa, Bachata, Kizomba en Urban muziek.

Santiago de Cuba
Santiago de Cuba is sinds 2000 een begrip in het uitgaansleven van Eindhoven. Een unieke locatie geïnspireerd door het goede leven in Cuba, waar genieten behoort tot de ‘dagelijkse dingen’ van het leven. Met het authentieke Cubaanse interieur en sfeervolle barverlichting wordt er een intieme ambiance gecreëerd, waarmee Santiago de Cuba zich onderscheidt van de rest.

Salsa Sensation
Salsa Sensation is een salsa dansschool gevestigd in Eindhoven en omgeving. De dansschool verzorgt al 12 jaar danslessen in salsa, bachata, kizomba en zouk. Daarnaast worden er wekelijkse dansavonden verzorgt in de Santiago de Cuba. Ook hebben zij jarenlange ervaring met Latin evenementen.

YZZO events
YZZO events is een evenementenbureau met een grote passie voor het creëren en organiseren van memorabele evenementen zoals workshops, themafeesten en uitjes. Vanaf het concept tot en met de uitvoering nemen zij de zorg van haar klant uit handen.

© 2018. All rights reserved. Designed by Sanne.