Back to the top

Info

Alegría Festival viert alweer vijfde editie op Strijp-S

Alegría betekent vreugde en blijdschap. En dat is precies wat we jou willen laten beleven tijdens Alegria Festival op 22 juli. Een super vrolijk en zomers cultureel festival voor iedereen. Heerlijk eten, dansen, spelen en genieten van de heerlijke muziek en vele andere extra’s!

Op zondag 22 juli zorgt Alegría ervoor dat het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven weer geheel omgetoverd wordt tot een Latijns-Amerikaanse en Caribische bestemming. Alegría is een gratis Latin en Caribisch festival in Eindhoven waar iedereen welkom is! Een festival waar je kan genieten van Latin live muziek, Latin dj’s, een wereldmarkt met verschillende producten en diensten, heerlijk eten en drinken, dansworkshops en allerlei doe-activiteiten voor jong & oud! Alegría heeft aan iedereen gedacht.

Geniet van de muziek en de verschillende activiteiten op onze wereldse markt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of kijken bij de verschillende kraampjes, die leuke producten en diensten aanbieden. Ook voor de kinderen zijn er verschillende spellen en activiteiten, zij zullen zich niet vervelen!

Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes te vinden met overheerlijke wereldse gerechten. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen deze dag natuurlijk ook niet ontbreken, en gewoon een lekker biertje of colaatje is er uiteraard ook.
Alegría Festival bestaant ook dit jaar weer uit 4 verschillende area’s. Op de dansvloer kan gedanst worden op de beste Latin muziek op het gebied van Reggae, Caribbean, Salsa, Bachata en Kizomba.

Zorg dat je er dit jaar weer bij bent: 22 juli 2018 op het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven.

Volg onze Facebook pagina en zo zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van het eerste nieuws en informatie!

Alegria Festival
22 juli 2018
13:00 uur – 22:00 uur
Ketelhuisplein, Strijp-S (Eindhoven)

© 2018. All rights reserved. Designed by Sanne.